Nieuws

Op stap met Jimmy Dijk

Zin om een biertje te drinken en een praatje te maken met SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk?
Dat kan! Jimmy gaat op stap en komt bij jou in de buurt.

Al tappend achter de bar gaat hij het hele land door om te luisteren naar jouw ideeën over hoe we de wereld kunnen veranderen! Kom langs voor een praatje, een drankje & neem wat vrienden mee. De eerste twee drankjes zijn van ons!

Sluit jij ook aan?

Jimmy staat vanaf 20:00 uur achter de tap. Vanaf 20:30 uur gaat hij in gesprek met alle aanwezigen.

Draai renteverhoging terug

SP Jongeren riep de minister van onderwijs Robert Dijkgraaf vanmiddag op om de verhoging van de rente op studieleningen terug te draaien. Met protestborden trokken zij naar het ministerie, maar de minister van Onderwijs weigerde hen te woord staan en stuurde in plaats daarvan de politie op ze af. Voorzitter van SP Jongeren en nummer 10 op de SP-kandidatenlijst Bastiaan Meijer: “Studenten worden door de politiek dubbel genaaid. We zijn geen onderdeel van de pechgeneratie, maar van de genaaide generatie.

Kom naar de Prinsjesdag Afterparty!

Om de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen af te trappen met SP Jongeren organiseren we dit jaar: de officiële PrinsjesdagProtest Afterparty. Je wilt dit niet missen! Dit toffe feest vindt plaats op zondag 17 september in Den Haag nadat we tijdens het PrinsjesdagProtest opkomen voor een beter Nederland.

Kom na het protest gezellig kletsen en borrelen op een plek die helemaal voor ons is op loopafstand van het protest. Zowel leden van SP-jongeren als niet leden zijn welkom. De eerste paar drankjes zijn van ons.

SP Jongeren haalt gestegen prijzen bij Hoofdkantoor Jumbo terug

Leden van SP Jongeren kwamen vandaag in actie bij het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel. Zij haalden de gestegen kosten voor boodschappen terug, de zogenoemde "graaiflatie" waarmee Jumbo de prijzen nog verder verhoogd om hun aandeelhouders te spekken. De directie ontving van de jongeren daarom een groot gouden spaarvarken. “Ons spaarvarken is namelijk leeg,” aldus voorzitter van SP Jongeren Bastiaan Meijer. “En dat terwijl zij hun zakken vullen. Daarom zegt SP Jongeren: verlaag de prijzen!”

Pagina's