Nieuws / 30 maart '22 / Landelijk, Activiteiten

Ledenavond met Lilian

Vrijdagavond 25 maart kwamen we met tientallen SP Jongeren bij elkaar voor een gezellige avond met Lilian Marijnissen. Tijdens deze avond konden we elkaar eindelijk weer binnen de anderhalve meter ontmoeten op ons landelijke partijbureau de Moed. We begonnen de avond met een korte introductie van de landelijke en lokale activiteiten van SP Jongeren. Daarna speelden we een quiz om erachter te komen wie er het meeste weet over de geschiedenis van de SP. De felbegeerde prijs, een boek over de politieke ideeën van Bernie Sanders, ging uiteindelijk naar Den Haag mee naar huis.

Daarna volgde er een interview met Lilian. Lilian vertelde over haar eigen studententijd, haar tijd in de gemeenteraad van Oss en de vorming van haar politieke ideeën. Ook vertelde ze over haar tijd als organizer bij de FNV en leerde ze ons de beste tactieken om mensen te organiseren om op die manier verandering af te dwingen. Daarna ging ze in gesprek met de zaal. We sloten de avond af met een gezellige borrel.

Lijkt het je leuk om er de volgende keer ook bij te zijn? We organiseren maandelijks lokale en landelijke activiteiten voor SP Jongeren. Sluit je aan! Word lid van de SP.