Contact

SP Jongeren is de socialistische jongerenbeweging van de SP sinds 2022. Met leden verspreid door heel het land zijn we druk bezig met de wereld veranderen. SP jongeren doet dit door middel van actie, zowel lokaal in jouw stad of dorp en op landelijk niveau. Wij werken toe naar een socialistische samenleving waarin de mensen centraal staan in plaats van de winsten. Dat doen we nadrukkelijk niet door elke week een debat met elkaar te voeren of aan te sluiten bij ellenlange overleggen van tal van organisaties. Wij geloven namelijk niet dat dat bijdraagt aan het oplossen van problemen van jongeren. Uiteindelijk zullen jongeren zelf in actie moeten komen om verandering af te dwingen. Met hoe meer we zijn, hoe beter dat gaat. We hebben nog een wereld te winnen!

SP Jongeren doet haar activiteiten en acties zelfstandig; op inhoudelijke standpunten sluiten wij ons aan bij de SP. Bekijk hier met welke onderwerpen we op dit moment bezig zijn.

Heb je een vraag over onze organisatie of activiteiten?

Twijfel dan niet om contact op te nemen via jongeren@sp.nl of met een van onderstaande personen. Ben je geïnteresseerd in een van onze lokale SP Jongerengroepen? Kijk dan op onze pagina ‘lokaal’.

Bestuur & ondersteuning

Vertrouwenspersoon