Nieuws / 17 april '23 / Activiteiten, Landelijk

Aanmeldingen open voor Zomerkamp

Je hebt er vast wel eens over gehoord – of misschien niet, dan is het daar nu de tijd voor – het SP Jongeren Zomerkamp! Deze legendarische week staat in het teken van interessante gasten van binnen en buiten de SP, leuke mensen ontmoeten, toffe activiteiten en vooral heel veel gezelligheid. Dit jaar vindt de week plaats in het Brabantse Loon op Zand van 22 tot 27 juli. De zomerschool is zowel voor leden die al een tijd actief zijn voor de SP en SP Jongeren, als voor jongeren die nog maar net lid zijn geworden. Iedereen is welkom, ook als je nog weinig ervaring hebt met scholingen en acties.

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor deze toffe week. Dus doe dat snel want de plekken gaan altijd hard. Voor het Zomerkamp vragen wij een eigen bijdrage van €50. Voor dat bedrag zorgen wij een week lang voor jouw slaapplek en goede maaltijden van onze kookploeg. Alleen de drankjes 's avonds aan de bar zijn voor eigen rekening, maar wel voor een prijs die al jaren geen inflatie kent ;) Mocht dit bedrag toch een drempel zijn voor je om te komen, laat dat ons dan even weten. Dan kijken we in overleg wat er mogelijk is. Aanmelden voor het Zomerkamp doe je door €50 euro over te maken naar rekeningnummer NL46 RABO 0372 2986 13 ten name van de Socialistische Partij onder vermelding van je naam, lidnummer en het woord 'Zomerkamp'.

Datum:                22 tot en met 27 juli 2023
Locatie:               't Kraanven
Adres:                 Kraanven 25, 5175 PE Loon op Zand
Vervoer:              Je kunt met de auto komen, maar ook zeker met het OV. Wij zorgen dat je wordt opgehaald bij een treinstation in de buurt van de locatie.
 

Als je je nu aanmeldt dan hoor je binnenkort meer over welke gasten er zullen komen en over hoe je je kunt voorbereiden.
Vragen? Je kunt ze altijd mailen naar jongeren@sp.nl.